NIRE ERREZETA GOXOA
NOLA EGIN
1. Lehendabizi, arrautzak puskatu eta yema klaraz banatu bakoitza bol desberdin batean jarrita.
2.Ondoren gorringoa gatza eta bainilazko esentziarekin nahastu.
3. Gero, irabiatu arrautza -zuriak nahastailearekin loditu arte.
4. Jarraian azukrea hiru zatitan banatu eta pixkanaka joan azukrea botatzen merenge moduko bat geratu arte.
5. Gero gorringoa zuringoarekin nahastu atzetik gora.
6. Jarraian irina bahe batetik pasa eta joan nahasten.
7.Gero, esnea, olioa eta masa pixka hori masarekin pixka bat nahastu bol batean.
8. Bukatzeko, olioa, esnea eta masa pixkita hori masarekin nahastu eta molde batean sartu. Labera sartu eta 170ÂȘC jarri 30 minutu egongo da.
9. Nahi baduzu dekoratu dezakezu nahi duzun moduan.
Iruzkinak
Argitaratu iruzkina