Errezeta: Gofreak

 Errezeta

Gofreak 

300gr gari irina                                                                                 

2 arrautza

100gr azukre

100gr gurin aireko temperaturarekin

25gr legami freskoa

Gatz pixka bat 

 

Bainila esentzia zipristin txiki bat 

 

1. legamia disolbatu esnean.

 

2. Masa prestatu bol batean, irina eta gatza nahastu. Ondo nahastu eta zulo bat utzi erdian. Arrautzak gehitu, bainila eta esnean disolbatutako legamia. Nahastu irin guztia irina bustita egon harte. Film plastiko batekin tapatu eta utzi reposatzen 30 minutu.

 

3. 30 minutuak pasata eta gero ,gehitu gurina eta azukrea. Malaxeatu osagai guztiak bat egin harte. Masa bigun bat geratuko zaizu.

 

  Egilea:Eliot

Taldea: Urdina

   Maila: 3.zikloa


 

 

 

 

 

 

 

Iruzkinak