MAKARRONS
Osagaiak:
- 110g almendra irina
- 220g azukre glasa
-30g azukre zuria
- Kolorantea
-Mantekila taza bat
- Azukre glasa behatua
-Koilaratxo bat bainila
Nola egin:
1. Almendra irina botatzen dugu glas azukrearekin batera, prozesua 3 edo 4 aldiz errepikatzen dugu.
2. Gero arrautza zuringoa garbitu.
3. Zuringoak bol batean sartu eta papel filmekin tapatu eta gau oso bat temperatura normalarekin utzi.
4. Espuma agertzen denean 30g azukre zuri bota.
5. Gero nahastu pio batzuek sortu arte.
6. 2 nahasketa horiek nahastu eta kolorantea bota mezklarekin borobila egin eta 15 minutu utzi.
7. Labea berotu 180-350 gradutara, 22 minutu labean utzi.
8. Gero orretaz kendu eta hozten utzi.
9. Barrukoa egiteko bol batean gurina bota eta joan nahasten.
10. Bitartean azukre gisa eta bainila bota.
11. Azkenik makarroiak bota.
Egilea: Nahia
Taldea: Gorria
Maila: 3.zikloa
Iruzkinak
Argitaratu iruzkina