ERREZETA: TANGHULU
Kaixo, gun Mai eta Ana gara eta Tanghulu errezeta aurkeztuko dizuegu.
OSAGAIAK:
- Azukrea
-Ura
-Katili
-birringailua
-Urrezko papera
PROZEDURA
1-Tanghulu errezeta egiteko lehengo frutak eduki behar ditugu. Azala badauka kendu, gero likidoa ere bai kendu, palilloak txinoak edo zein palilloa hartu eta brotxeta moduan sartu.
2-Azukrea eta ura euki behar du. 200 gramo azukrea eta 100 minililitro ura jarri katilu batean sukaldean eta sukaldean dezunean sukalde 300 gradutara egon behar du,ez nahastuezta ukitu.
3- Gero sukaldea ez oso beroa egoteko jaitxi tenperatura eta irakaitean egotean poliki poliki sartu fruta , utzi ura hotzean 1 min eta prest egotean jan.
Egileak: Ana eta Mai
Taldea: Gorria
Maila: 2.zikloa
Iruzkinak
Argitaratu iruzkina