Errezeta: Tanghulu

 ERREZETA: TANGHULU

 

Kaixo, gun Mai eta Ana gara eta Tanghulu errezeta aurkeztuko dizuegu.

 

OSAGAIAK:

- Azukrea

-Ura

-Katili

-birringailua

-Urrezko papera

PROZEDURA

 1-Tanghulu errezeta egiteko lehengo frutak eduki behar ditugu. Azala badauka kendu, gero likidoa ere bai kendu,  palilloak txinoak edo zein palilloa hartu eta brotxeta moduan sartu. 

2-Azukrea eta ura euki  behar du. 200 gramo azukrea eta 100 minililitro ura jarri katilu batean sukaldean eta sukaldean dezunean sukalde 300 gradutara egon behar du,ez nahastuezta ukitu.

3- Gero sukaldea ez oso beroa egoteko jaitxi tenperatura eta irakaitean egotean poliki poliki sartu fruta , utzi ura hotzean 1 min eta prest egotean jan.

 


 

 

 Egileak: Ana eta Mai

Taldea: Gorria

Maila: 2.zikloa

 

 

Iruzkinak