ERREZETA
Madalenak txokolatez betetak
OSAGAIAK:
Irina, Azukrea, Arrautzak, Esnea, Legamia, Olioa, Gatz pixka bat, Nata eta txokolate zatiak.
1-Arrautza eta azukrea nahastu kolorea aldatu arte, olioa jarri eta berriro nahastu.
2-irina, legamia eta gatz pixka bat iragazi.
3-Bi nahasketak nahastu mingain batekin, poliki poliki nahastu area bat gelditu arte
4.paper garden batekin izotz gailuan sartu ordu batez barrukoa
5.zartagin batean nata txokolate zatiak nahasten dituzu
6.poltsa bati iskin batetan mozten duzu eta txokolatea sartzen duzu.
7.Labea 200 graduetan berotzen duzu.
8.madalenen molde bakoitza goilakarada bat sartzen duzu.
9. Madalenak labean sartzen dituzu 6 minutu 220 graduetan.
10.txokolate goilakarada txiki bat botatzen duzu erdian.
11.Beste goilakarada bat botatzen duzu gainean eta berriro 6 minutuz 220 graduetara sartzen duzu labean
Iruzkinak
Argitaratu iruzkina