Errezeta- Madalena txokolatez betea

  ERREZETA

      Madalenak txokolatez betetak

OSAGAIAK:

Irina, Azukrea, Arrautzak, Esnea, Legamia, Olioa, Gatz pixka bat, Nata eta txokolate zatiak.


1-Arrautza eta azukrea nahastu kolorea aldatu arte, olioa jarri eta berriro nahastu.

2-irina, legamia eta gatz pixka bat iragazi.

3-Bi nahasketak nahastu mingain batekin, poliki poliki nahastu area bat gelditu arte

4.paper garden batekin izotz gailuan sartu ordu batez barrukoa 

5.zartagin batean nata txokolate zatiak nahasten dituzu

6.poltsa bati iskin batetan mozten duzu eta txokolatea sartzen duzu.

7.Labea 200 graduetan berotzen duzu.

8.madalenen molde bakoitza goilakarada bat sartzen duzu.

9. Madalenak labean sartzen dituzu 6 minutu 220 graduetan.

10.txokolate goilakarada txiki bat botatzen duzu erdian.

11.Beste goilakarada bat botatzen duzu gainean eta berriro 6 minutuz 220 graduetara sartzen duzu labean

                            on egin!!!

                 Egilea: Iraia
                                                                                      Taldea: Gorria
                                                                                       Maila: 3. ziklo
                                                                      


Iruzkinak